Mie

Mie olen Juha Romppanen Pohjois-karjalan oma poika. Mie olen aina rakastanut luontoa ja itseni haastamista. Mie puhun sujuvaa murretta ja hyvin oon sillä pärjänny. Mie olen toiminut yrittäjänä 6-vuotta ja eipähän tämä kirjoitus ole koskaan ollut kauhean vahva, kun jo peruskoulussa kertoivat, että jossain sanoissa pitäs olla muutama kirjain lisää, kun lukihäiriö vaivasi. Silti mie haluan haastaa itseäni ja kun ei ihan vielä tämä seikkailu minnuu elätä, niin tuolla digimarkkinoinnin parissa osittain työskentelen. Oonpas mie myös hankkeita kirjotellu ja hyvällä menestyksellä. Joku vois sanoa konsultiks, mutta mie sitä sitten tiiä. Sekatyömies kuvastaa ehkä parhaiten.
Miulla on aina elämässä tavoite, jota kohin haluan mennä ja nyt se on pitkänmatkan koiravaljakko kilpailut. Miusta koirien kanssa yhdessä meneminen pitkin mehtiä on hauskaa ja vielä kun pelkää pimeetä se tekee siitä vielä hauskempaa. Niin ja onhan miulla kaksi lasta, joista yritän kelvollisia kasvattaa ja aivan ihana puoliso vierellä, joka yrittää näitä miun höpötyksiä ymmärtää.

Matkaa kuljettu koiravaljakolla yli 40000km

12 vuotta rekikoiramatkoja ympäri Skandinavian
Koiravaljakko - rekikoiratideaomena
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram